середу, 6 вересня 2017 р.

Вперше за 20 років ми отримали новий спец.одяг.
Дякуємо за виконання умов колективного договору!!!



В вересні місяці в ДНЗ була проведена фото-виставка 
" Мій відпочинок влітку!", в якій взяли участь діти і батьки усіх груп. Дякуємо батькам за гарну роботу і за корисний відпочинок для своїх дітей!!!


















27.08.2017


Вітаємо всіх вас, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом ! 
Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. 
Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі великобурлучани пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. 
Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя! 
Бажаємо вам нових творчих успіхів, міцного здоров’я, добробуту і достатку!


                                                                                                                                                                              15.09.2017
ЗВІТ ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ З ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
В РАДЕНСЬКОМУ ДНЗ
Під час проведення тиждня безпеки дорожнього руху,було проведено ряд заходів для ефективної роботи з педагогами,дітьми та батьками.
 Був проведений інструктаж з працівниками дошкільного закладу з попередження дорожньо-транспортного травматизму.Оформлені куточки " Увага! Діти на дорозі!",розробленні матеріали для проведення дидактичних, сюжетно-рольових ігор, муз.розваг,конспектів,занять і бесід.Оформлені стенди в метод.кабінеті " Дитина і вулиця", в групах виставки " Правила маленького пішохода"
  
 Малювання, аплікація, виставки малюнків та тему: «Діти і вулиця»:
           - в групі 4-го року життя проведено  малювання «Наш друг Світлофор», аплікація «Веселий Світлофор»;
-                    з дітьми 5 року життя   – малювання «Безпека малюка», малювання дорожніх знаків, аплікація «Автобус»;
          - з дітьми старшого дошкільного віку   – малювання «Автобус», «Вулиці міста», аплікація «Транспорт» за бажанням дітей із геометричних фігур методом обривання.
          Моделювання ситуацій:
      - в молодших групах –  моделювання ситуацій проходило з відповідними атрибутами за сюжетами: «На перехресті», «Прогулянка містом»;
-   з дітьми 5 року життя   – у куточку безпеки руху «Дорога з острівцем безпеки», «Червоне світло застало посеред дороги»;
        - з дітьми старшого дошкільного віку   – «Мама чи тато намагаються з тобою перейти вулицю в недозволеному місці. Твої дії?», «Обійди автобус. Обійди маршрутне таксі».
         
Перегляд мультфільмів:
 З дітьми середнього та старшого дошкільного віку проведено перегляд та обговорення мультфільмів з циклу  «Уроки тітоньки Сови»: Азбука безпеки на дорозі:
·       
         Наприкінці тижня безпеки «Увага! Діти на дорозі!» музичним керівником та інструктором з фізкультури з дітьми проведена розвага: «Правила дорожні знать повинен кожний!».
          До проведення тижня безпеки «Увага! Діти на дорозі!» активно залучались батьки вихованців.
 З батьками проведені індивідуальні бесіди, групові консультації на теми: «Дитина та дорога», «Поведінка батьків – приклад для наслідування». Педагогами груп для батьків підготовлена Пам'ятка для батьків: «Попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей дошкільного віку»  та поради щодо виховання у дітей почуття власної гідності і відповідальності за свою безпеку. В роздягальнях групових приміщень для батьків були підготовлені педагогічно-інформаційні стенди на тему « Правила дорожнього руху і пішоходи».











11.09.2017


  За час літніх канікул діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно,  підзабули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності. За статистикою саме в кінці серпня – в вересні помітне зростання рівня аварійності за участю дітей, тому співробітники Державтоінспекції приділяють дітям особливої уваги, намагаються вберегти їх від трагічних помилок на автошляхах, роз’яснюючи неповнолітнім вимоги правил дорожнього руху та пояснюють, якими можуть бути наслідки від їх невиконання.
   Адміністрація Раденського дошкільного навчального закладу закликає батьків приділити необхідну увагу безпеці дітей на дорозі.
  Пам’ятайте – безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтесь правил  самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

«Увага! Діти на дорозі»           
В  рамках  проведення заходів «Увага! Діти на дорозі» у  Раденському дошкільному навчальному закладі  проводяться профілактичні заходи. Головною метою  яких є  збереження життя і здоров'я дітей на дорогах. Серед вихованців закладу проводяться конкурси малюнків та плакатів «Безпека – це життя!», тематичні заняття, музично-спортивні розваги 


ПЛАН ЗАХОДІВ
З ПІДГОТОВКИ та ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
«УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!!!»  
з 11.09. по 15.09.2017р. В РАДЕНСЬКОМУ ДНЗ
Мета: активізація роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму,оволодіння дошкільниками навичками безпечної поведінки на вулицях та дорогах.

№ з/п
Зміст роботи
Термін виконання
Відповідальний
1.
Розгляд на педагогічній годині питання, про завдання педагогічного колективу, щодо підготовки тижня безпеки дорожнього руху.
 5 вересня
Вихователь-методист
2.
Видати наказ про проведення Тижня безпеки дорожнього руху
Вересень
Завідувач ДНЗ
3.
Підготувати план заходів, які мають бути проведені під час Тижня безпеки дорожнього руху.
Вересень
Вихователь-методист
4.
Інструктаж з працівниками дошкільного закладу з попередження дорожньо-транспортного травматизму.
Вересень
Вихователь-методист
5.
Підготувати матеріали та оформити куточок «Увага! Діти – на дорозі»
До 08.09.2017
Вих-методист, вихователі
6.
Організація та здійснення контролю за якістю складання планів навчально-виховної роботи з дітьми з визначенням необхідних умов та засобів, що використовуються, форм і методів проведення ТБДР.
Протягом проведення тижня
Завідувач ДНЗ, вихователь-методист
7.
Розробка матеріалів для проведення дидактичних, сюжетно-рольових ігор, музичних розваг, конспектів занять і бесід.
Протягом проведення тижня
Вихователь-методист, вихователі
8.
Організувати та провести масово-пізнавальні заходи з вивчення Правил дорожнього руху для дітей середнього та старшого дошкільного віку (конкурси, розваги)
Вересень, 2017
Вихователь-методист
9.
Оформити тематичний стенд в методичному кабінеті «Дитина і вулиця»
Вересень, 2017
Вихователь-методист
10.
Консультація для вихователів 
«Навчання правилам дорожнього руху дошкільнят»
Вересень, 2017
Вихователь-методист, вихователі
11.
Інформаційний вісник "Надзвичайні ситуації на дорогах".
Вересень, 2017
Вих-методист, вихователі
12.
Організувати зустріч
з працівником патрульної поліції 
під час проведення розваги
Вересень, 2017
Вихователь-методист, вихователі
13.
Оформити в групах виставки
 «Правила маленького пішохода»
Вересень, 2017
Вихователі
14.
Провести тематичні бесіди та консультації для батьків дітей дошкільного віку з питань безпечної поведінки дітей на дорогах;
 про стан дитячого дорожньо-транспортного травматизму;
особливості перевезення неповнолітніх автотранспортом,велосипедами, скутерами.

Вересень, 2017
Вихователі
15.
Консультація для батьків на тему «Дисципліна дорослих на вулиці –запорука безпеки дітей»
Вересень, 2017
Вихователі

Немає коментарів:

Дописати коментар

НОВИНИ САДОЧКА

Вас вітає Раденський ЗДО №10 ОМР :)